Behandelingen

Kunstnagels


Wanneer u bij G-Licious Nailz voor het eerst langs komt gaan we samen de nagels nazien en evalueren wat de wensen en mogelijkheden zijn. Kunstnagels zijn niet zomaar accessoires die kunnen gedragen of uitgedaan worden. Dit betekent dus een langdurig engagement met inzet van zowel mezelf als nagelstyliste als u de drager van de kunstnagels.


G-Licious Nailz staat garant voor kwaliteit en service. Hierdoor vraagt dit meer tijd dan een doorsnee behandeling in een nagelsalon. Deze tijd is nodig om van elke set een kunstwerk te maken.


Aan elke behandeling gaat een grondige manicure vooraf. Deze manicure zorgt dat je langer kan genieten van je kunstnagels doordat er dichter bij de nagelriemen wordt gelakt en zo minder snel uitgroei ontstaat. Deze manicure gebeurt volledig elektrisch.


Onderscheid tussen een nieuwe set en een bijwerking:

We spreken over een nieuwe set wanneer je voor het eerst in het salon langs komt of wanneer je je nagels niet binnen de 3 à 4 weken laat bijwerken. Wanneer je deze termijn voorbij gaat, is de architecturale opbouw van de nagel niet meer correct en is dit schadelijk voor jouw natuurlijke nagels.


Er wordt nooit gewerkt op product van een ander salon en dit om de kwaliteit te garanderen. Hebt u product op uw nagels, dan zullen we dit eerst vakkundig verwijderen zodat we de natuurlijke nagels kunnen beoordelen. Hierna zal er verder gewerkt worden op de eigen lengte.

Gel of Rubberbase?


De keuze van het product is afhankelijk van een aantal factoren: hoe sterk zijn de eigen nagels, wat is de natuurlijke vorm van de natuurlijke nagel, wat zijn de dagelijkse activiteiten, lengte van de nagels...


Gelnagels:

Heb je van nature geen sterke of lange nagels? Dan kunnen we met gel de natuurlijke nagels gaan verstevigen èn verlengen. Deze kan afgewerkt worden volledig naar eigen keuze (naturel, kleur, babyboom, french...)


Rubberbase:

Dit is de nieuwe generatie flexibele gel die perfect geschikt is om korte nagels te verstevigen. 

Door deze flexibele formule, buigt deze mee met de beweging van de natuurlijke nagel zonder dat deze gaat barsten of buigen. Rubberbase heeft ook een self pinching effect waardoor de nagels al na enkele behandelingen een mooie C-curve krijgen. Dit geeft als resultaat slankere èn sterkere nagels!


Zowel gelnagels als rubberbase moeten om de 3à 4 weken bijgewerkt worden.

Medische pedicure


Sinds 01/09/2019 ben ik in opleiding tot gespecialiseerd voetverzorger of in de volksmond gekend als medische pedicure.


Gezien ik nog in opleiding ben, kunnen bepaalde behandelingen nog niet uitgevoerd worden (vb diabetespatiënten, reumapatiënten, chemopatiënten)


Onze voeten zijn de basis om ons lichaam in beweging te houden. Elke dag dragen ze ons gewicht, veelal in gesloten schoenen. Daarom is het heel belangrijk om je voeten met zorg en liefde te behandelen!


Een gespecialiseerd voetverzorger gaat verder dan een cosmetische pedicure. Daar waar zij zich moeten beperken tot het esthetische, staat de gespecialiseerd voetverzorger in voor de preventie en verzorging van huid- en nagelaandoeningen alsook professionele adviesverlening over goede schoenen en voethygiëne.


Wat gebeurt er tijdens een behandeling:

 • Volledige screening van de voeten
 • Medische fische wordt samen met de klant ingevuld
 • Knippen en proper maken van de nagels en nagelriemen
 • Verwijderen van eeltpitten
 • Verwijderen van overtollig eelt
 • Verzorging met de topproducten van Footlogix
 • Advies voor verdere thuisbehandeling


Er wordt gewerkt met de topproducten van Footlogix! Ook voor de thuisbehandeling zijn er producten te verkrijgen, meer info over het aanbod kunt u terugvinden bij 'shop'.

Spa pedicure Wellness


Een spa-pedicure is een cosmetische behandeling. (geen medische)
De behandeling zorgt voor een jonger, verfrissend en ontspannend gevoel. Het zorgt tevens voor een betere doorbloeding van de onderbenen en maakt uw voeten zachter en gladder.


Wat gebeurt er tijdens de behandeling:

 • Screening van de voeten
 • Knippen, vijlen en reinigen van de nagels
 • Oppervlakkig eelt verwijderen
 • Scrub
 • Massage van de onderbenen en voeten
 • Afgewerkt met een verzorging met de producten van Footlogix
 • Advies voor verdere thuisbehandeling


(bij het verwijderen van likdoorn(s); ingegroeide nagel(s), veel eelt wordt een supplement aangerekend)

Spa pedicure Basic


Dit kan gekozen worden op voorwaarde dat de voeten in orde zijn (vb tussen 2 pedicure behandelingen door).


De behandeling zorgt voor een jonger, verfrissend en ontspannend gevoel.Het zorgt voor een betere doorbloeding van de onderbenen en maakt uw voeten zachter en gladder.


Wat gebeurt er tijdens de behandeling:

 • Screening van de voeten
 • Scrub
 • Massage van de onderbenen en voeten
 • Afgewerkt met een verzorging met de producten van Footlogix
 • Advies voor verdere thuisbehandeling

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren